Siffrornas betydelse från universum ger dig budskap!

Många frågar mig om siffrornas betydelse och om vi kan få tecken och budskap till oss från universum på detta sättet och jag svarar ”ja” på den frågan så jag delar gärna med mig vad jag har fått till mig, så ta emot och titta lite närmare om du fått vissa siffror till dig som ger dig uppmärksamhet.

Våra fantastiska änglar-universum kommunicerar på olika sätt till oss. De är väldigt kreativa och gör mycket för att nå oss människor med kärleksfulla budskap. Ibland kan vi få vi till oss upprepande siffror/kombinationer då försöker änglarna lämna budskap och meddela oss olika saker. Det är så tacksamt och kärleksfullt.

Du kan exempelvis se upprepande samma siffror på skyltar, din klocka, klockan på spisen och mikrovågsugnen  även i naturen eller på olika platser som du befinner dig på. När du under flera gånger under en period ser samma siffror i kombination som t ex 111, 331, 02.20 m.m så vill universum ge dig budskap. Jag vet själv av erfarenhet att jag vaknat flera ggr och det står exakt samma klockslag under några tillfällen. Då får jag budskap!

Detta är vad jag fått till mig utav änglarna vad siffrorna står för. Det finns säkert mer förklaringar. Det är dock viktigt att du själv känner in varför just du lägger märke till vissa siffror i din situation du befinner dig i livet. Står du i en förändring, utveckling, ”stampande”, känner att du behöver utvecklas, eller upplever dig ensam? Det kan också vara så att de gläds med dig för att du är på rätt väg i livet och du upplever att du mår gott. Då är det inte ovanligt att de kommer med kärlek till dig för att berätta att du inte är ensam och kan känna dig trygg. Efter alla siffror fick jag till mig utav änglarna ”Vi är med dig” Du kan sedan lägga ihop dessa siffror om du får flera i kombination, det bildas då en mening av budskap till dig. 

Siffran 0

Heligt och du är ett med universum, ett flöde. Vi är med dig.

Siffran 1

Du kan styra din situation så ha ett positivt sinne, då får du goda resultat. Vi är med dig.

Siffran 2

Du är hörd ha tillit, ha ett öppet sinne nu i denna situation. Vi är med dig.

Siffran 3

Du har hjälp från dina guider, änglar och universum. Vi är med dig.

Siffran 4

Ge inte upp om du funderat på det, du får hjälp utav oss.

Siffran 5

Något nytt och glädjerikt är på väg in i ditt liv. Vi är med dig.

Siffran 6

Släpp dina rädslor nu, du får hjälp utav oss. Vi är med dig.

Siffran 7

Fundera inte så mycket, det går bra, fortsätt med det du gör fast du tvivlar. Vi är med dig.

Siffran 8

Överflöd är på gång i ditt liv. Din andlighet utvecklas och du växer som människa. Ta emot i ditt hjärta. Vi är med dig.

Siffran 9

Du vet vad du vill och tror på. Skjut ej på det. Du är viktig. Vi är med dig.

Inre framgång
Inre framgång

Vore så roligt om du kunde berätta om du fick till dig ngt, skriv gärna och berätta!

Inre framgång företagare
Inre framgång företagare

Vill du uppnå livsomvälvande resultat och skapa en härlig energi i ditt liv utan att känna stress eller behöva kämpa?

Då är min utbildning Inre Framgång något för dig!

Under sex veckor kommer jag guida dig genom en djupare förståelse av hur energi, sinne och kropp samverkar genom de universella lagarna.

Genom att arbeta med självbild, attityd och vanor, samt att få kontakt med ditt högre jag, kommer du att uppnå dina drömmål på ett hållbart och glädjefyllt sätt.

Du kommer även lära dig om chakra och meditationens kraft samt betydelsen av glädjehormonerna. Genom våra träffar på Zoom varje söndag och egna studier på tis, ons, tors kommer du att ha möjlighet att träffa andra likasinnade och utvecklas tillsammans i en härlig energi.

Jag kommer att ge föreläsningar och du kommer även att ha tillgång till fri coachning under hela studietiden. Allt spelas in och kan ses i en sluten Facebook-grupp, där du också kan knyta kontakter med andra som vill nå framgång och glädje i olika områden i livet.

Min utbildning är till för alla som vill växa och nå sina drömmar, samt förstå hur andevärlden kommunicerar med oss via vår intuition. Många referenser finns och du kan boka ett kostnadsfritt samtal med mig redan idag för att lära dig mer om hur Inre Framgång kan hjälpa dig att skapa den livsstil du förtjänar. Låt oss tillsammans ta dig till nästa nivå!

Men du, den börjar nu på söndag 7/5 så boka ett gratis infosamtal med mig här

Kram till dig och vi syns snart igen!

Anna

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*