Anna Strandlind blogg Inre Framgång

Paradigm, mål och beslut

Det finns en person som har haft en stor inverkan på mig när det kommer till personlig utveckling, och det är läraren Bob Proctor, som var en ledande figur inom personlig utveckling. Tyvärr gick Bob bort i februari 2022, men hans synsätt och kärleksfulla sätt att se på varje persons potential är både berikande och fascinerande. Det kommer alltid att vara levande för mig. Jag vill så gärna dela med mig vad jag lärt mig av honom, mina mentorer och mina egna kunskaper och insikter.

Allt vi tänker, gör och de resultat vi uppnår i livet påverkas av vårt paradigm. Det är våra tankar och idéer som har blivit vanor under vår uppväxt. Tankar som har upprepas så många gånger att de blir vår sanning. Det som vi uppfattar i vår omgivning, det vi tror om oss själva, det vi anser vara bra eller dåligt, och till och med det som är sant eller inte sant. Enkelt uttryckt är det en programmering. Det är vår inre tro och våra vanor som finns i vårt undermedvetna, där våra känslor också finns. Våra känslor styr alltid våra resultat och jag skulle vilja påstå att vårt undermedvetna är kopplat till den universella delen av vår personlighet.
Vissa kallar det “hjärtats röst” – den del som kommunicerar genom vibrationer. Allt vibrerar och det är det som gör att vi kan känna om någon mår bra eller dåligt. Vi kan med vår intuitiva kraft uppfatta vibrationer från andra människor. Jag tror säkert du har varit med om att känna om en person befinner sig i en negativ eller positiv vibration.

Ditt och mitt liv är en vana, har du tänkt på det?

En fråga du och jag kan ställa oss är: “Är våra vanor bra eller dåliga för oss?”
Vi gör otroligt mycket saker på “autopilot”.

Vi skapar vår egen sanning baserat på vad andra har berättat för oss om vad som är rätt, fel, bra, dåligt, vad vi kan och vad vi inte kan osv. Men detta säger egentligen ingenting om vad vi faktiskt är kapabla till. Jag tror att vi har kapacitet att göra allt vi vill, men vår paradigm hindrar oss. Vi kan också skapa nya positiva paradigmer, och det är där själva tillväxten sker. När vi blir medvetna om oss själva och börjar lyssna på hjärtats röst och längtan, skapar vi nya goda vanor i våra liv.


Jag tror att, när vi föds så är, vi en hundra procent perfekt själ med lysande kärlek och kraft. Vi alla har kommit till jorden för att lära oss i detta livet och utvecklas, samt att vi inte har en själ, utan vi ÄR en själ som i grunden är PERFEKT. Vår själ har fått en ”boning” i vår kropp som gör att vi kan leva här på jorden och skapa våra liv. Vi har också fått ett intellekt, där vi kan använda våra sinnen för att tänka, skapa och känna.

Vi skapar alltså vår sanning utifrån vad vi har fått för inprogrammering. Tänk om din ”sanning” inte är sann? Tänk om du skulle kunna få det du vill ha i ditt liv och inte se dina begränsningar?

Allt det du vill ha i ditt liv finns redan, allt finns i överflöd. Det finns inga begränsningar i universum, det är vi själva som begränsar utifrån vad vi tror på. Vi lever efter det som vi har nu eller det som varit men det säger ingenting om vad vi kan skapa. Vad har du för drömmar, fantasier och mål? Där är din sanning! Du kanske tänker nu: ”Det vet jag inte och fast jag vet så finns det ingen chans att kunna få det? Hur ska jag kunna skapa det?”

Alla vet innerst inne vad man vill ha och önskar! Vi tillåter oss inte själva att känna det tillräckligt ofta och agera till det, vi tror att det är en dröm, något som är onåbart. Det är ej sant.  Vi alla är födda kreativa. En annan viktig sak som jag vill berätta om är att: ”Saker och ting bara är” Det är när vi börjar värdera saker och ting positivt eller negativt som det får en betydelse. Det vi lägger kraft och tror på är det resultatet vi får. Det är vad du tänker på som skapar dina resultat. Det är vår paradigm som styr detta.

Universum värderar inte vad som är mycket eller lite, vad du kan eller inte kan. Allt finns redan i överflöd. Det är vi själva som sätter gränser för oss. Men hur vet vi då om vårt paradigm är bra eller dåligt för oss? Det är våra resultat i livet som avslöjar vilket paradigm vi har. Vi kan alltid skapa nya resultat om vi vill, och det innebär att vi förändrar vårt paradigm. Det handlar om att vara medveten om våra tankar, känslor, beteenden och handlingar gentemot oss själva och andra. Det är också viktigt att inte döma varken oss själva eller andra, för i grund och botten är vi alla perfekta. Det vi skapar är goda och bättre vanor. Vi fokuserar och agerar mot det vi vill ha och den person vi vill vara. Så våga satsa på dig själv och börja förändra ditt liv och ta steg mot dina drömmar.
Med Kärlek
Anna

Manifestera det du verkligen vill ha och känna!

❌ Drömmer du om en förändring i ditt liv men får inte till det?
❌ Kämpar du och gör så gott du kan utan några direkt andra resultat?
❌ Är du på en plats i livet där du känner att du vill ha mer och förstå ditt livssyfte men får inte till det?

✅ Då kan jag hjälpa dig genom att förstå hur universum integrerar konstant med dig och vad du kan göra för att manifestera det du vill ha i ditt liv!
✅ Det finns universella lagar som fungerar för alla oberoende vart du befinner dig i livet!
✅ Är det dags att investera i dig själv och förstå din storhet ihop med universum?
✅ Är du nyfiken eller vill utveckla din spirituella del i livet och uppleva mer tillit, harmoni och överflöd i ditt liv?
✅ Då hade jag tagit ett gratis infomöte med mig via zoom om min kommande utbildning som startar 9 juli och du får också coachning på plats utav mig för att ta steg till din dröm!
Vi syns! ♻️ 💚
Boka dag och tid: Maila: info@inreframgang.com

Du har väl inte missat min nya Youtube-kanal
Gå in följ och prenumerera


Till senaste videon på youtube –>

Nytt poddavsnitt ute nu!

Välkommen till ännu ett givande avsnitt av vår populära podcast “Inre Framgång” med Anna och Fredrik! I dagens avsnitt dyker vi djupt in i ämnet attityd och förväntan och utforskar den kraftfulla kopplingen mellan dem.
Till podden –>

Allt börjar med ett beslut och röra sig framåt så därför maila mig nu för ett gratis Zoomsamtal
❤️

Varmaste kramen från mig

Anna

http://inreframgang.com

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*