Inre Framgång Anna Strandlind (1080 × 500 px)

Ändra dina vanor och få bättre kontakt med dina änglar!

Inre Framgång Anna Strandlind Kommunicera med änglar

Änglarna vill hjälpa oss!

Vår intuition och mediala förmåga blir starkare när vi tar hand om våra grundläggande behov som sömn, mat och motion. Änglarna vill påminna oss om detta utan att vara dömande eller att komma med pekpinnar. De vill bara att vi ska må så bra som möjligt för de älskar oss ovillkorligt.

Våra energinivåer sänks när vi äter mat med för mycket socker, kemikalier, sover dåligt och motionerar för lite. Om vi däremot äter och sover bra samt motionerar så väcker vi våra inre och yttre sinnen och då kan vi lättare tolka änglarnas budskap.

När du står inför ett val!

Om du ber om änglarnas hjälp så kommer du att märka att de hjälper dig att leva på ett sätt som passar dig och som gör att du mår bra. Vi är alla olika och har olika livsstilar så kom ihåg att det som är rätt för dig kanske inte är rätt för någon annan. Men de grundläggande behoven som vi människor har, bör vi alla försöka ha ett bra förhållande till.

Lyssna på signaler som ”ja” och ”nej” till dig själv när du står inför ett val. Hur känns det i din kropp om du frågar änglarna? Känner du att du ”lyfts” inom dig så kan det vara ett ”ja”. Känner du dig lite nedstämd efter du frågat så kan det vara ett ”nej” till svar. Testa dig fram i samtalet med änglarna. De är väldigt nära dig – så lita på din känsla!

Det roliga är att änglarna är ganska envisa, hihi! Om de tycker att du ska ändra något i ditt liv eller göra någon förändring så ger de sig inte, vi kommer att få tecken, tankar som återkommer om förändring tills vi börjar. Men vi har fri vilja så beslutet är vårt eget men de kommer att fortsätta att påminna oss, för de älskar oss ovillkorligt och vet vad som är bäst för oss.

Inre Framgång Anna Strandlind Kommunicera med änglar

Fortsätt öva

Det viktigaste av allt är att fortsätta att öva när det gäller att ha kontakt med våra änglar. Vi bygger upp förmågan att kommunicera genom att öva och ju mer du gör det, desto bättre självförtroende och tillit kommer du få. Bli inte besviken om du inte får de svar som du förväntar dig eller kanske svar direkt. Försök att se det som en innerlig och kärleksfull resa tillsammans, där du och änglarna bygger upp en relation och där växandet i sig är den viktiga resan. Läran om alltet och änglakraften finns inom oss, den finns där -du har svaren.

Manifestera det du verkligen vill ha och känna!

❌ Drömmer du om en förändring i ditt liv men får inte till det?
❌ Kämpar du och gör så gott du kan utan några direkt andra resultat?
❌ Är du på en plats i livet där du känner att du vill ha mer och förstå ditt livssyfte men får inte till det?

✅ Då kan jag hjälpa dig genom att förstå hur universum integrerar konstant med dig och vad du kan göra för att manifestera det du vill ha i ditt liv!
✅ Det finns universella lagar som fungerar för alla oberoende vart du befinner dig i livet!
✅ Är det dags att investera i dig själv och förstå din storhet ihop med universum?
✅ Är du nyfiken eller vill utveckla din spirituella del i livet och uppleva mer tillit, harmoni och överflöd i ditt liv?
✅ Då hade jag tagit ett gratis infomöte med mig via zoom om min kommande utbildning som startar 9 juli och du får också coachning på plats utav mig för att ta steg till din dröm!
Vi syns! ♻️ 💚
Boka dag och tid: Maila: info@inreframgang.com

Du har väl inte missat min nya Youtube-kanal
Gå in följ och prenumerera
Till senaste videon på youtube –>

Nytt poddavsnitt ute nu!

Välkommen till ännu ett givande avsnitt av vår populära podcast “Inre Framgång” med Anna och Fredrik! I dagens avsnitt dyker vi djupt in i ämnet attityd och förväntan och utforskar den kraftfulla kopplingen mellan dem.
Till podden –>

Varmaste kramen från mig
Anna

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*