Inre Framgång - en utbildning som förändrar ditt liv

I min utbildning Inre Framgång hjälper jag dig att skapa livsomvälvande resultat genom att ge dig en djupare förståelse hur energi, sinne och kropp samverkar via de universella lagarna utan att behöva kämpa eller känna stress.

Under 6 månader träffas vi via Zoom där jag håller min utbildning och föreläsningar. Du kommer träffa andra likasinnade och utvecklas i en härlig energi. 

Kursstart 13 juni
Anna Strandlind Inre Framgång kurs utbildning
Föreläsare, utbildare, medium, coach, författare och konstnär

Utbildningens innehåll

❖ Drömmål, beslut och vanor

❖ Självbild och rädslor

❖ Attityd, inre sinnen och universella lagar

❖ Få kontakt med ditt högre jag

❖ Meditationer och manifestationer

❖ Glädjehormonernas betydelse och kraft

Earthing – Jordning (fysisk) för bättre hälsa och välmående

❖ Chakran och meditationens kraft

Penga-magi

❖ Kost, aktivitet och sömn (Individuella kost & aktivitets program erbjudes)

Visualisera och affirmera på rätt sätt

Coachning

Utbildningen är via zoom i 6 månader. Vi ses varje torsdag 19.00-20.15 och söndag 17:30-18:30 då det är egna studier och föreläsning av mig (Frivilligt att delta, allt spelas in och kan ses efteråt). Det är fri coachning av mig under studietiden om du behöver det. Allt spelas in och kan ses i en sluten facebook-grupp och där kan du också knyta kontakter och träffa andra som vill nå framgång och glädje i olika områden i livet. Många referenser finns och utbildningen är till för alla som vill växa och nå sina drömmar. Boka ett kostnadfritt samtal med mig redan idag! mail: kundtjanst@inreframgang.com 

”För att få de sakerna du aldrig haft, så måste du göra saker som du aldrig gjort”
Är det dags att utgå från det du verkligen vill ha och inte det du tror du kan? Jag visar dig vägen.

Känner du att du inte har de resultat som du vill ha i livet när det gäller ex relationer, arbete, hälsa, ekonomi, utveckling?
Då hade jag inte tvekat att ta ett infosamtal med mig via zoom så ska jag visa dig vad jag menar!
Jag heter Anna Strandlind och är föreläsare, utbildare, coach, författare, konstnär och andlig profil i tidningen Nära. Med över 25 års erfarenhet inom psykisk ohälsa och beteendevetenskap, 22 år inom det spirituella och 17 år inom hälsa och träning har jag hittat nycklarna för att få människor att förändras och skapa bestående resultat med engagemang och glädje.

Skapa framgång

Jag kan plocka fram din stora potential och ger dig tydliga verktyg genom glädje, kärlek och tillit.
Jag kan erbjuda dig en utbildning där du kan skapa fantastiska resultat utan att behöva kämpa och känna stress både privat och på jobbet.

Glädje och energi

Du får med dig tydliga verktyg för hur du kan skapa mer energi och bli mer glädjefylld under hela dagen. Du kommer dessutom få träffa många andra människor som också vill växa och skapa sig inre framgång.

Det finns otroligt många duktiga utbildare inom personlig utveckling och ledarskap. Det som skiljer min utbildning i från andra är att jag har det vetenskapliga, spirituella och hälsa i fokus. – Allt i ett!

Allt är energi

En sak som de största ledarna i världen har gemensamt som ex Tony Robbins är just detta -Vikten av det spirituella och att förstå hur vårt mindset och hur vår energi fungerar för att skapa livsomvälvande resultat. Det spirituella är av stor vikt för att kunna förstå varje individs kraft och inre storhet.

Skräddarsyr utbildningen

Under 4 månader får du en utbildning som kommer förändra ditt liv. Vi träffas i grupp via Zoom varje torsdag, söndag och tisdag där du får föreläsning av mig samt egna studier. Det är fri coachning av mig under studietiden om du behöver det. Varje utbildningstillfälle är unikt då jag känner in vad gruppen behöver. Jag ger alla insikt om hur sinnet fungerar ihop med tankar och hur man sätter riktiga, inspirerande mål som blir verkliga samt hur du kan förstå kraften i din intuition och din spirituella länk.

Mycket glädje utlovas

Vill du uppleva harmoni, glädje och nå stora resultat utan att behöva kämpa och känna stress?
Då tycker jag att du ska kontakta mig så tar vi ett gratis Zoom-möte där jag berättar mer om utbildningen.

Med kärlek Anna och hennes team

 

Boka ett kostnadfritt samtal med mig redan idag! mail: kundtjanst@inreframgang.com