Anna Strandlind Inre Framgång

Anna Strandlind

Anna Strandlind är föreläsare, utbildare, medium, coach, författare och konstnär.

Hon är en av Sveriges kända andliga profiler och delar i tidningen Nära och på webben med sig av vad andlighet kan innebära och hur du kan utveckla dig inom alla områden i livet.

Med stor erfarenhet och kunskap inom personlig utveckling delger Anna Strandlind hur du kan nå din fulla potential och hitta din egen sanning. Hon ger dig möjlighet att öppna upp ditt sinne och förstå din egen kraft och gåvor genom att förstå hur energi, sinne och kropp samverkar. Hon hjälper också människor att lära sig lyssna på sin egen magkänsla och följa sin sanning oavsett vilket område det gäller.

Vi har alla kraften inom oss

Anna har en vetenskaplig grund från början då hon har jobbat inom psykisk ohälsa i 25 år, hon började utbilda sig inom det spirituella för 22 år sedan och arbetar även inom hälsa, friskvård och utveckling i 17 år. Med all denna erfarenhet och kunskap så insåg hon att vi alla har kraften inom oss och på ett enkelt och tydligt sätt förmedlar hon hur själ, sinne och kropp samverkar för att vi ska kunna leva det liv vi vill ha inom alla delar. Att skapa fantastiska resultat och allt börjar inom oss själva.

Anna själv utvecklas konstant genom utbildningar, egna studier och praktik för att växa, för inget ”står still” Allt växer. För Anna är det viktigt ”att leva som hon lär” för att kunna ge mer till andra. Hon delger också betydelsen i att förstå sin egen storhet som bidrar till att se andras storhet. Allt i våra liv är känslor och det styr alla våra resultat, våra känslor finns i vårt undermedvetna och vet man inte hur sinnet fungerar så blir det svårt att skapa goda resultat utan att kämpa. Vad vi vet om stress, är att det leder till ngn typ av psykisk ohälsa. Anna lär dig hur du själv är skaparen i ditt liv och hur du kan skapa det liv du vill ha och känna, genom att förstå hur energi, intellekt och kropp samverkar.

Hon riktar sig till alla som vill utvecklas, privat som företag. Detta gör hon på ett inspirerande sätt och hennes utbildningar, föreläsningar och coachningar skapar fantastiska verktyg och tydlighet till den enskilde eller i grupp.

Vill du uppleva harmoni, glädje och passion i livet - utan att behöva kämpa och känna stress? Ta då del av det Anna Strandlind har att erbjuda dig!

Vill du veta mer eller boka ett samtal med Anna! Maila: Info@inreframgang.com