Sofia Dahlman

Det som har betytt mest för mig med kursen som Anna håller i är förutom det faktum att hon speglar det man behöver se i sig själv på ett fantastiskt sätt, verktygen att komma vidare i det man står i. Vi alla har våran egna resa att göra och mycket av det vi gick igenom var saker som inte var främmande för mig, ändå stod jag och stampa och förstod inte vad jag skulle göra för att nå mina mål, idag vet jag. Jag är mitt i skapandet av ett av mina absolut största dröm-mål och en månad tidigare satt jag fortfarande och fundera på vad mitt syfte var, även det vet jag nu. Att ha Anna som stöd på den resan har varit otroligt viktigt för att våga!

Alla borde får veta vad hemligheten är till lycka och framgång och jag kan inte rekommendera utbildningen och Anna mer än nog för att få dom svaren och verktygen!

Maria Åkesson

Anna är en varm ledare som coachar och vägleder med en trygg hand. Det som har betytt mest för mig är Annas ärliga och kärleksfulla råd som givit mig en enorm inre framgång.

Det bästa med det Anna lär ut är att jag får nycklarna, insikten och redskapen för att lyckas med det jag vill i livet. Kursen har givit och ger mig en enorm glädje och tacksamhet inför livet.

Jag tar steg emot mitt drömmål varje dag och jag är säker på att jag kommer att nå dem.

Robert Johansson

Den kursen som vi gick fick mig att helt ändra om mitt sätt att nå mina mål. Att få “verktygen” för att ta kontroll över hur jag når mina mål var verkligen något helt fantastiskt! Med den glöd och stora kunskap som Anna har, gjorde att jag som normalt sett har svårt att fokusera satt spänd på att få höra mer av det Anna presenterade. Jag har efter kursen nått flera av dom mål jag satt upp och närmat mig dom återstående målen i raketfart! Jag kan varmt rekommendera de kurser som Anna Strandlind leder!

Carolina Mähl

Jag har gått kursen 2 gånger hos Anna. Jag lär något nytt om mig själv varje vecka. Jag skulle säga att nyckeln är repetition för att bli medveten och komma till insikt för att sedan göra förändring. Denna kursen betyder väldigt mycket för mig för jag har insett hur jag tänker och hur mina tankar påverkar mig både till negativt och positivt. Jag tar idag steg mot mitt mål med en känsla av att jag inte slår på mig själv och hamnar i kämpande.

Jag uppskattar att Anna är ärlig och pushar på när man själv ibland är tvekande. Jag har nått en del av mina mål och jag tar nya steg/ actions varje dag för att nå mina stjärnmål.

Jag har också insett under denna utbildning vad jag kan skapa. Jag ser mig idag vara värd att få skapa sånt som andra gör och lyckas i.

Tack Anna för att jag har fått vara en del av dessa grupper 🙏❤️

Alice Jonsson

Anna är så otroligt inspirerande. Hennes närvaro ger livsglädje och en tro på att allt är möjligt och hon leder en tryggt genom kursen.

Anna hjälper deltagare att upptäcka sig själva och varje morgon finns hon där för att påminna oss om att fokusera på drömmar hålla mindset.

Efter kursen upplever att jag kommit över ett hinder och är på andra sidan. Jag ser nu världen och mig själv klart och tydligt, som att jag sett genom en suddig lins och nu inser att jag inte behöver den.

För mig är beslut och relationer så mycket enklare nu. Jag övertänker inte, håller inte fast vid negativa känslor och litar mer på mig själv.

Mina mål har jag inte än uppnått, men jag kommer aldrig igen att ge upp.

Pia Sundberg

Kursen Inre Framgång med Anna som kursledare har gett mig ett helt nytt perspektiv på livet och hur viktigt det är vilka tankar jag ger mig själv. Jag värdesätter mig själv högre nu, och har lättare att fokusera och ta steg mot mål jag satt upp och även nått. Anna är en otroligt duktig och varmhjärtad person och coach. Hon har förmågan att i varje samtal se precis vilken hjälp/ push jag behöver. Jag har gjort en personlig positiv utveckling under denna tid och mår bättre än på länge❣️

Jennifer Johansson

Anna leder med en varm och trygg hand dig genom en resa som för mig varit livsomvälvande. För det är just va detta är, en resa, inte en kurs du gör på några veckor och sen stoppar undan, utan du påbörjar livets resa mot medvetenhet och lycka.

Med sin närvaro och inspiration fick Anna mig att våga ta steget att börja resan i vem jag är. Hon har gett mig verktygen för att känna harmoni i mitt liv, och jag kan idag reflektera över mina tankar, val och känslor och att inte fastna i det negativa.

Det behöver inte vara svårt. Annas sätt att förklara och lära ut gör det lätt att förstå och greppa ett så stort område, där facit bara finns inom oss själva.

Tacksamheten jag känner för den här kursen när jag idag kan stå och se mina mål i ögonvrån är otroligt stor, och jag vet idag att storheten och nyckeln till lycka och framgång finns inom oss.

Jag rekommenderar verkligen Anna och hennes utbildning för att få verktygen att leva i din sanning. Att våga leva ditt drömliv just nu!

Gunilla Johansson

Annas utbildning rekommenderar jag varmt.Hon vägleder och coachar dig på en fantastisk resa.

Hennes sätt att ge dig verktygen för att kunna få lära känna dig själv och hur mycket dina tankar och känslor styr ditt liv både positivt och negativt. Hon finns där och lyfter dig och stöttar dig när du behöver stöd.

Denna utbildningen har varit en otrolig personlig utveckling för mig att göra. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och är tacksam att få ta del av Annas kunskap. Jag har övervunnit rädslor som känns helt fantastiskt. Jag har lärt mig att fokusera på mina mål som kan ändra hela mitt liv till något fantastiskt.

Jag har nått ett av mina mål och ser stora framsteg mot mina andra mål.

Tack Anna för en fantastisk grupp att få vara en del av.