Vill du leva på din passion?

”VILL DU HA FLÖDE I DITT FÖRETAG UTAN ATT KÄMPA OCH KÄNNA STRESS?”
Då har vi utbildningen som kan få dig och ditt företag att nå dina drömmål!
Under fyra veckor träffas vi via Zoom där Anna Strandlind håller utbildning och föreläsning. Du kommer träffa andra likasinnade där både du och ditt företag utvecklas på ett sätt som du inte trodde var möjligt. 

Utbildningens innehåll

❖ Drömmål i ditt företag, beslut och vanor.

❖ Självbild, image och rädslor

❖ Attityd och inre sinnen. Vad innebär det att skapa en positiv attityd.

❖ Mentala muskler – Intuitionens kraft

❖ Meditationens kraft

❖ Föreläsningar

❖ Fri coachning

Utbildningen är 4 veckor via zoom. Vi ses varje måndag 18-20 samt har morgonmöte tisdag och fredag 06.45 när det är föreläsning av Anna Strandlind samt egna studier. Det är fri coachning av Anna under studietiden om du behöver det.

Allt spelas in och kan ses i sluten facebookgrupp och där kan du också nätverka och träffa andra som vill nå framgång i sina företag utan att kämpa och känna stress. Många referenser finns och utbildningen är till för alla som vill växa och nå sina dröm.
Boka ett kostnadsfritt möte via Zoom redan idag. Mejla mig på kundtjanst@inreframgang.com  och skriv inre ledarskap i ämnesraden.

”För att få de sakerna du aldrig haft, så måste du göra saker som du aldrig gjort”
Är det dags att utgå från det du verkligen vill ha och inte det du tror du kan?

”Ditt mindset kommer att styra alla dina resultat, så vill du skapa ditt företag på ditt sätt och vibrera in rätt flöde och kunder, så har vi utbildningen för dig i inre ledarskap som leder till framgång!

Anna Strandlind är föreläsare, utbildare, coach, författare, konstnär och andlig profil i tidningen Nära.

Med över 25 års erfarenhet inom psykisk ohälsa och beteendevetenskap, 22 år inom det spirituella och 17 år inom hälsa och träning har Anna hittat nycklarna för att få människor att förändras och skapa bestående resultat med engagemang och glädje.

Utbildningen handlar om att förstå sig själv på djupet genom att få klarhet i hur vår intuition och vårt undermedvetna fungerar ihop. Det bidrar till att du kommer upptäcka delar av dig själv och hitta mål som du ej tror är sanna. Du får mer positiv kraft som håller i sig hela dagen!

Skapa framgång

Vi kan plocka fram din och företagets stora potential som gör att du kan skapa resultat och nå framgångar och glädje på ett sätt som du inte upplevt tidigare.

Helhet ger framgång

Det finns otroligt många duktiga utbildare inom personlig utveckling och inre ledarskap.
 Det som skiljer den här utbildningen i från andra är att Anna Strandlind har det vetenskapliga, spirituella och hälsa i fokus. Allt i ett!

Allt är energi

En sak som de största ledarna i världen har gemensamt som ex Tony Robbins och många fler är just detta Vikten av det spirituella och att förstå hur energi, intellekt och kropp fungerar för att skapa livsomvälvande resultat.

Allt i våra liv är känslor

Våra känslor styr våra resultat, inte vad vi tänker. Våra känslor finns i vårt undermedvetna där vår magkänsla bor. Anna lär dig och ditt företag att förstå intuitionens kraft och varför man ska fatta beslut utifrån sin magkänsla. Vet du inte hur det undermedvetna fungerar så är det omöjligt att vända ett sämre resultat till ett bra resultat utan att kämpa och känna stress. Det vi vet om stress är att det leder till psykisk ohälsa och det i sin tur gör att alla resultat påverkas till det sämre.

Mest uppskattning får Anna för att hon förändrar människors liv oavsett vilken resa de är på.

Känner du att du vill ha andra resultat i ditt företag och även privat? Vill du känna dig mer fri och ha ett bättre flow?
Då hade jag inte tvekat att ta ett infosamtal med Anna via zoom så ska hon visa dig hur det går till och varför den här utbildningen är så kraftfull.