Nu är mitt bloggande tillbaka! Så kul att möta alla mina följare igen! Kram!

Hej du fina läsare!

I den här bloggen kommer jag dela med mig mycket av mitt personliga liv med möten, djur och händelser samt bidra till dig om växande, andlighet och personlig utveckling. Du kommer få påtaglig hjälp inom områden och växa i ditt liv där du kan hitta din stora potential och jag hoppas att jag kan bidra med mycket kärlek, hopp, inspiration och motivation.

Det har hänt så mycket i mitt liv det senaste året och jag är enormt tacksam för det. Mitt företag Inre Framgång är så roligt och inspirerande! Jag hjälper människor att skapa livsomvälvande resultat och se sin egen storhet och kärlek, det bidrar till att man kan hjälpa andra med kärlek och lycka! För vad är starkare än att se en människa leva som de lär och ge till andra? Inget tycker jag! Vi alla har sidor och saker vi behöver utveckla, men det gör oss också mänskliga och insiktsfulla. Vi alla lär oss på vägen. Det är spännande! Eller hur? Så fint med alla och hur unika vi är!

Anna Strandlind Inre Framgång
Anna Strandlind Inre Framgång

Jag kom och tänka på vad olika vi människor är, vi kan till synes leva ungefär likadant men det vi upplever och känner är unikt, eftersom vi har våra egna sanningar och verkligheter. Jag har studerat i några år inom personlig utveckling och gör det fortfarande, samt inom andlighet och hälsa. Jag tycker detta fortfarande är så roligt och utvecklande, samt allt jag lär mig ger jag vidare till andra genom mina utbildningar m.m och jag har också många gratis föreläsningar, event och annat där alla kan vara med.

Mitt livssyfte är att leva i min passion och hjälpa andra människor förstår hur själ, sinne och kropp samverkar utefter de universella lagarna för att skapa, känna glädje, ge och växa. Jag är medial rådgivare samt framgångscoach och detta är ngt jag brinner för, vi alla har en inre framgång inom oss! Det gäller att hitta det i kärlek och det hjälper jag människor med genom att coacha, vägleda, hålla föreläsningar och utbilda.

Vad älskar du att göra? Kan det vara så att vi behöver ta den lugna stunden oftare och känna inåt istället för att bli styrda över det som händer i vår omgivning? Du kan det…Du kan välja det. Kram!

Vi alla har olika syften här på jorden och det gäller att lyssna på sin passion. Välj från hjärtat! Ta dig stunder och fråga dig själv-“Vad vill jag känna och vad vill jag ha idag?” Rör dig till det varje dag när du vaknar. Glöm aldrig det! Du är skaparen! Det som har skapats här jorden har skapats av någon och ngn är du! Du har storheten inom dig och är “Guds avbild” plocka fram den känslan med kärlek.

Min vän, titta på dina resultat utan att döma dig själv och fråga dig själv:

“Är jag nöjd med min skapelse? Om inte-Du kan skapa nytt! Vi alla kan det för vi är skapare och har enorm kraft inom oss, men oftast tittar vi på det vi har skapat och går i samma mönster…Några ord som jag har som grund i mitt tänkande för att skapa andra resultat i mitt liv och må gott, samt växa är:

“För att få de sakerna du aldrig haft så måste du göra saker som du aldrig gjort”

Detta är en sanning…

Inre framgång företagare
Inre framgång företagare

En annan sak som jag känner mer och mer är att ju mer närvarande jag är och framförallt med djuren desto mer fridfull blir jag. Detta går att träna på, när du bara är just nu i det du gör, ex nu när du läser min blogg. Ju mer närvaro desto mer tacksamhet och vice versa…Skjut inte på ditt liv här på jorden utan lev och ta för dig! Min älskade häst Duggan lär mig mycket om närvaro och vara i nuet, djuren lever i nuet. Här rider jag på stranden. Helt underbart!

Jag vill att du tar med dig dessa ord och känner in din storhet och kärlek:

“Varje gång man tänker att ngt är omöjligt så finns det alltid ngn som motbevisar det” Det finns ingen gräns vart du kan vara! Du själv sätter gränser, så lys min vän och en annan sak-“Det är inte situationer som är fel utan vår uppfattning om det” Vi får alltid det vi tror är sant! Vi tänker i vanor…Ändra din uppfattning och öppna upp så kommer det mer nytt in…Du är värd allt gott i livet!

Du måste känna dig värdig allt gott som finns för dig för att skapa det. Tänk på att ditt resultat du har är bara ett resultat av dina handlingar och vi människor kan ändra resultaten vi inte vill ha. När du börjar förstå det så slutar du att leta efter omständigheter utanför dig. Detta är min passion att hjälpa andra med. Det är alltid lättare att förändra dina egna känslor till allt, än att lägga energi på att kontrollera andra och olika omständigheter. Vi kan inte kontrollera allt men vi kan börja kontrollera våra egna känslor till allt. Det finns alltid en motsats i allt! Ljus, mörker, dag, natt, inne, ute m.m Ja, du förstår! Gå och känna mot det ljusa i varje situation. Då börjar du mer och mer leva i harmoni.

Ja, mina vänner det var bara lite tankar från mig till dig och vill du veta mer om hur du vill skapa fantastiska resultat och attrahera in det du älskar och vill ha i livet så startar jag en utbildning den 7 maj via zoom då alla kan vara med som vill utveckla sig och skapa ett drömliv. Jag ger dig gärna ett gratis zoomsamtal så ska jag visa dig så värdefulla info. Maila mig på info@inreframgang.com

Glöm heller inte anmäla dig till min gratis föreläsning om attraktionslagen nu på måndag 10/4 kl 19-20.30

Du kommer få en zoomlänk efter din anmälan, obs! maila: Kundtjanst@inreframgang.com

Varmaste kramen från mig!

Anna

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*