Välkommen till Inre Framgång podcast som presenteras av Anna Strandlind & Fredrik Kopp.

I den här podden kommer vi samtala om inre utveckling, möjligheter, fantasier, intuitionens/medial kraft och relationer.
Kort och gott om känslor för allt i vårt liv bygger på det.

Vi kommer även bjuda in intressanta personer offentliga som icke offentliga till nära samtal. Varje program kommer avslutas med personliga nära frågor. Detta vill du inte missa.

Vi ser framemot att att ha just dig som lyssnare..

Lämna gärna en kommentar i vår gästbok på hemsidan.
Har du en ide om ämnen som du vill att vi skall ta upp skriv i gästboken 🙂


Här kan du lyssna på våra avsnitt

Avsnitt 8 – Är det dags att satsa på din dröm?

I det här avsnittet tar vi oss an ämnen som kommer att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och nå dina mål. Vi dyker djupare in i de universella lagarna och utforskar kraften bakom dem. Vi kommer att bl a diskutera Vibrationslagen, Attraktionslagen och Orsak-verkan-lagen och hur de kan påverka ditt liv och din framgång.

För att förverkliga dina drömmar är det avgörande att förstå hur de universella lagarna fungerar och hur du kan använda dem till din fördel. 

Vi kommer också att fokusera på beslutets kraft och hur det kan vara nyckeln till att ta det första steget mot din dröm. Vi utforskar hur du kan stärka din beslutskraft och öka din tro på dig själv för att våga satsa på det du verkligen brinner för.

Vi kommer att inspirera dig att våga ta klivet och ge dig den motivation du behöver för att satsa på det du verkligen önskar.

Låt oss tillsammans utforska kraften i universella lagar och beslutets makt för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Missa inte det här avsnittet av “Är det dags att satsa på din dröm?” med Anna och Fredrik. 

Tillsammans kommer vi att inspirera och stötta dig på din resa mot att leva ditt bästa liv. 

Prenumerera på vår podcast idag och låt oss guida dig mot inre framgång och uppfyllande av dina drömmar!

Avsnitt 7 – Dina förväntningar påverkar alla dina resultat

I dagens avsnitt dyker vi djupt in i ämnet attityd och förväntan och utforskar den kraftfulla kopplingen mellan dem. 

Vi kommer att ta dig med på en resa in i din inre värld, där vi undersöker hur din attityd, som representerar dina tankar, känslor och handlingar, kan forma din verklighet och påverka din framgång.

Vi utforskar hur du kan omsätta positiva tankemönster och känslor till handlingar som leder till ökat självförtroende, motivation och framgång. Men vi stannar inte där. Vi går också in på djupet av förväntningarnas kraft och hur de kan vara avgörande för att nå dina mål och drömmar.

Vi diskuterar hur dina förväntningar kan skapa en ram för vad du tror är möjligt och hur du kan utmana och utvidga dina förväntningar för att uppnå ännu större resultat i ditt liv. Genom att kombinera rätt attityd med realistiska och utmanande förväntningar kan du skapa en stark grund för din personliga utveckling och framgång.

Vi delar med oss av konkreta strategier och verktyg för att utveckla en positiv attityd och sätta realistiska och inspirerande förväntningar som leder till att du når nya höjder i alla områden av ditt liv. Så om du är redo att ta kontroll över din attityd och dina förväntningar och skapa en framtid fylld av framgång och uppfyllda mål, är detta avsnittet för dig.

Prenumerera på “Inre Framgång” idag och följ med oss på denna inspirerande resa mot att skapa en positiv attityd och utvidga dina förväntningar för att uppnå det du verkligen förtjänar i livet. 

Låt oss tillsammans utforska attitydens och förväntningarnas kraft och upptäcka hur du kan bli den bästa versionen av dig själv.

Vi ser fram emot att ha dig med oss på “Inre Framgång”!